Gaven til manden der har alt – en fodboldrejse til Barcelona.

Der findes en række personer, ofte mænd, som det kan være ekstremt svært at finde en gave til. Men heldigvis findes der en række muligheder til netop manden, der har alt. En af de mest oplagte muligheder er en fodboldrejse. Er der tale om en fodboldfan er det en oplagt gave til mange lejligheder. Og de fleste mænd har en forkærlighed for spansk fodbold og rigtig mange for FC Barcelona.

FC Barcelona er en af verdens største og mest berømte og elsker fodboldklubber i verden. Klubben har kælenavnet Barça, er grundlagt i 1899, og har hjemmebane på det meget berømte Camp Nou fodboldstadion. På hjemmebanen er dre plads til tæt på 100.000 tilskuere, og ja der er ofte udsolgt. FC Barcelona har vundet 25 spanske mesterskaber og 20 europæiske titler, heriblandt fire Champions League triumfer. Klubbens store rival er Real Madrid fra Spaniens hovedstad.

FC Barcelona har fans over hele verden. Og folk rejser gerne rigtig langt for at opleve holdet, der også er blevet et catalansk symbol.

I nedenstående har vi samlet en række tips til, hvordan I kan få den bedst mulige fodboldrejse til Barcelona.

Tjek hvem FC Barcelona skal møde

Det er selvfølgelig vigtigt at det er en interessant kamp, der skal oplevelse på jeres fodboldrejse til Barcelona. Derfor skal I inden I bestiller jeres fodboldrejse tjekke, hvem FC Barcelona skal møde. Noget hold fra den spanske liga er mere spændende at opleve end andre. Og selvfølgelig er kampen mod Real Madrid, kaldet for El Clasico, den mest attraktive at opleve. En lige kamp på højt niveau giver en bedre fodboldrejse.

Find det rette hotel

Det har altid betydning, hvor man skal bo, når man er på rejse. Men nogen gange er det vigtigere end andre steder. Skal i til Barcelona og til fodbold på Camp Nou, bliver det bare en bedre oplevelse at kunne komme let til og fra stadion. For de fleste er det bare at bo tæt på en metrostation, hvor det er let at komme til byens berømte fodboldstadion.

Tag til stadion i god tid

Det giver jo næsten sig selv. Man kan nyde en oplevelse bedre, hvis man er i god tid. Så er der tid til at stoppe op og få alle indtryk med. Derfor tag afsted i god tid mod Camp Nou. Det er generelt bare en god oplevelse at nærme sig stadion og opleve hele det skuespil, der udspiller sig. Faktisk er der sjældent kø for at komme ind på det klassiske stadion, men alligevel er god tid altid godt.

Nyd resten af Barcelona

Barcelona er en smuk og spændende by. Det skal I selvfølgelig nyde på jeres fodboldrejse til den spanske by. Blandt de mest berømte seværdigheder kan nævnes La Sagrada Familia-kirken, der virker til aldrig at blive færdigbygget, men alligevel er utrolig smuk og så Ramblaen, der er en gågade tæt ved Plaça de Catalunya, der betegnes som centrum af Barcelona. Her udspilles livet og pulsen er høj. Men der er masser af andre muligheder i Barcelona, hvor man skal huske specielt at gå på restaurant og nyde lokal mad.

Tag en tur på stranden

I mange lande hænger fodbold og strandlivet sammen. I Sydamerika har mange store fodboldspillere udviklet deres teknik via spil i sandet. I Barcelona hænger fodbold og strand sammen på den måde, at du kan nå begge dele på samme dag med de mange strande i Barcelona.

Der er nemlig ikke langt fra bademuligheder i Middelhavet til Nou Camp stadionet i Cataloniens største by. Så det er dumt ikke at tage på stranden, når du er på fodboldrejse til Barcelona. Livet og stemningen skal bare opleves.