Strande i Barcelona – De 9 bedste strande at bade på i Barcelona

De fleste tager på ferie nede til de mere sydlige og varmere lande. Det er både familier, par, vennegrupper og så videre, som flygter fra det mere kolde Danmark, for at komme ned og nyde de lækre fordele ved det sydlige. Det er ikke kun de varme temperature, de kolde drinks eller kun de billigere priser. Det er også det lækre varme vand. 

Noget som er på næsten alles “to do” liste, er at komme ned på de lækre strande og bade i det varme vand. Her er det næsten lige meget hvorhenne sydpå du er taget. Men en af de meget populære destinationer for ferierejsende, er især Barcelona. 

Guiden til strande i Barcelona er lavet i samarbejde med Watery.dk – så hvis du leder efter badetøj i høj kvalitet til din Barcelonatur så besøg Watery.dk

Strande i Barcelona

Men åh hvor har Barcelona mange strande, og med det også mange at vælge imellem. Så hvad for nogen af dem er de bedste? Hvis den præcise destination afhænger af hvor de gode strande er henne for dig, så ser med her.

Der er nemlig mange at vælge imellem, og hvis man ikke har været der før, kan det jo værre svært at vide hvilke der er de bedste. 

Platja de la Barceloneta

Dette er nok Barcelonas mest kendte strand. Den ligger i bydelen Barceloneta. Og på denne strand kan du finde det hele, som du kunne få brug for. Der er nemlig masser af faciliteter som du kan gøre brug af, som for eksempel omklædningsrum, brusere og toiletter.

Derudover er der også mulighed for at gøre brug af parasoller og solstole. Og selvfølgelig er der også restauranter i nærheden. Derudover er det også et sted som er rimelig let tilgængelig. Det er nemlig let at komme derhen med offentlig transport med bus eller metro.

Så dette er en strand fuld af gang i den og masser af faciliteter og muligheder. 

Nova Mar Bella Beach

En anden mulighed er stranden Nova Mar Bella. Det er en strand som bliver mere brugt af de lokale, hvor Platja de la Barcelona er mere for turisterne. Der er dog stadig en masse restauranter og caféer at gøre brug af. Her stopper busserne også i nærheden, så man kan komme derhen selvom man ikke har bil.

Man skal dog her være opmærksom på at strandens ende mod syd, er en nudist strand. Dette er selvfølgelig et minus for nogle, og et plus for andre.

Nova Icária Beach

Denne strand er mere rolig en for eksempel den store strand Platja de la Barceloneta. Denne strand ligger i El Poblenou. Stranden er især børnevenlig, og bruges af mange børnefamilier.

Her er der også alle nødvendige faciliteter som på Platja de la Barceloneta, men i et mindre omfang. Her er der også gode muligheder for transport i bus.

Somorrosto Beach

Denne strand ligger i den østlige del af Barceloneta, i et sted der hedder Ciutat Vella. Denne strand bliver især brugt af unge turister. Stranden er 520 meter lang, og har et Beach Center, som kan give dig en masse information om strandene i Barcelona.

Her kan de også svare på dine spørgsmål hvis du skulle have nogen. Denne strand kan du komme til med metroen eller med bus.

Andre rigtige gode bud

Det er selvfølgelig langt fra alle strande der er listede her, og der er mange andre rigtig gode strande i Barcelona. Derfor er der samlet nogle flere forslag til andre gode strande som ikke er nævnt her.

Og nu hvor du kender til navnene på de forskellige, kan du også undersøge endnu nærmere om strandene og deres fordele og ulemper.

Måske er der nogle du allerede kender til, eller du allerede ved at du skal bo i nærheden af dem. I blandt andre strande, er der for eksempel:

  • Bogatell Beach
  • Playa de la Mar Bella
  • Playa de Sant Sebastian
  • Playa de Sant Miquel
  • Playa de Llevant.

Nyd dit ophold i Barcelona

Så nu hvor du ved alt om Barcelonas strande, kan du vælge imellem dem, og finde den der passer dig bedst. Er det det mere større og fyldte, med masser af restauranter og muligheder for faciliteter?

Eller er det de mere rolige og lokale strande, med lidt mindre faciliteter og restauranter?

Nu kan du finde dit eget sted i Barcelona, tæt på den strand du synes lyder bedst, og får den bedste mulige badeferie i Barcelona.