Romantisk weekendtur til Barcelona – 5 ting I skal opleve

Der er intet bedre end at skabe minder og tilbringe en romantisk weekend, i selskab med den du har allermest kær og det er vigtigt at huske dig selv og hinanden i den måske travle og en gang imellem ensartede hverdag. Tag på et ophold for to og nyd hinandens selskab uanset om I foretrækker at opleve Danmark eller måske udforske Europa.

Går turen derimod til Barcelona, er der en masse ting, som er værd at se og opleve, så I kan få den mest romantiske weekendtur hvor kærligheden får plads til at blomstre og udfolde sig – så I kan skabe uforglemmelige minder. Her er 5 ting i bare SKAL opleve:

Nyd dagen og en romantisk middag ved Barceloneta stranden

Barcelona er kendt for sit varmere vejr, der i sommermånederne bestemt skal nydes, måske med en kold drik i hånden, fødderne i sandet og en dukkert i det klare vand. Derfor er en tur til en af byens mange smukke og fantastiske strande en oplagt mulighed, som I ikke vil gå glip af. Her finder I Barceloneta stranden, som betegnes som den spanske bys nok mest populære strand placeret centralt, helt tæt på centrum omringet af diverse barer og restauranter, hvor i samtidigt har mulighed for at prøve kræfter med forskellige slags vandsport eller blot nyde en afslappende dag under en af strandens mange parasoller.

Stranden er helt klart en oplevelse værd, hvor I kan nyde hinandens selskab i de skønne omgivelser for efterfølgende at slutte dagen af på en af de omliggende spisesteder, hvor I samtidigt kan nyde udsigten over vandet og se solen der spejler sig deri.

Se den storslåede Sagrada familia – et mesterværk af en utrolig flot og ufærdig kirke

Måske lyder navnet på den omtalte kirke bekendt og med god grund. Sagrada familia er nemlig nok Barcelonas mest populære attraktion og oplevelse – simpelthen bare noget man ikke bør gå glip af! Den ufærdige, gamle kirke er ufattelig flot med sine mange spirer og tårne, og det storslåede ydre som pakker kirken ind, hvor kirken er sat til at rumme et spir på hele 170 meter.

Kirken har en nærmest romantisk og idyllisk ydre, der med sine mange detaljer, giver øjnene noget for pengene, så I nemt kan tage hinanden med på en romantisk og oplevelsesrig tur, som I kan dele med hinanden.

Picasso museet – bevæg jer rundt blandt verdensberømt kunst

Er I vilde med kunst og kultur, eller kunne det friste af opleve den verdenskendte Pablo Picassos kreative tanker, der er gjort til evig bevaring i form af kunst? Så er turen forbi Picasso museet en fantastisk oplevelse og mulighed. Her er massere at se, hvor du præsenteres for den berømte kunstners værker, og tager del i en af de mest kendte attraktioner samt den spanske kultur, der samtidigt ligger op til spændende dialog og snak om de mange forskellige udstillinger skabt af den talentfulde og berømte maler.

Her kan I bevæge jer rundt i jeres eget tempo og nyde den ellers verdensomtale kunst, som de fleste af bekendt med, men måske næppe har set, i så stort et omfang, i egen person.

Oplev Barcelonas fantastiske markeder der pryder gader og stræder

Når man besøger den spanske by, er det en fantastisk mulighed for at tage hinanden i hånden, gå en tur ned ad Barcelonas charmerende gader og opleve de fantastiske markeder, som byen har at byde på. Her finder i også madmarkeder, hvor I sammen kan dele diverse smagsoplevelser og mærke den autentiske stemning.

Et godt eksempel viser sig i form af det populære madmarked La Boqueria, som byder på hundredvis af forskellige boder, hvor i kan smage på lokale retter, frugt, brød og meget andet. Her får I udover de diverse delikatesser, en smag på den lokale kultur og det høje humør der sværmer sig omkring jer i luften.

Slut weekendturen af med afslapning og en fantastisk gåtur i Parc de la Ciutadella

Der er intet bedre end blot at nyde hinandens selskab i de skønneste omgivelser, hvor man kan slappe af, være sig selv, og snakke om alt mellem himmel og jord samtidigt med at man tager den omliggende natur og roen ind. Netop dette finder du i Barcelonas største park, Parc de la Ciutadella, som rummer på fantastisk natur og enestående omgivelser – perfekt til at slutte jeres romantiske weekendtur af.

Her er der plads til, at I kan tage en pause fra den omliggende larm og trafik, slappe af på de grønne områder, eller opleve hvad parken rummer på ved at gå en tur langs de anlagte stier, hvor du også har en mulighed for at tage på en lille romantisk sejltur i søerne, der er lavet i parken. Skab de mest perfekte minder og oplevelser sammen hvor mulighederne og pladsen til jeres kærlighed i Barcelona er uendelige.