Faldskærmsudspring på ferien – et ferieminde du aldrig vil glemme

Ønsker du et mærke et kæmpe sus i din krop, selvom du er på afslappende ferie? Så skal du med sikkerhed prøve faldskærmsudspring. Faldskærmsudspring er det perfekte ferieminde for dig, der elsker adrenalin og sjove udfordringer. Vil du vide mere? Så læs med herunder, hvor du får en masse information om faldskærmsudspring på din ferie.

Hvilken højde springer man faldskærm fra?

Det er forskelligt, hvilken højde du springer faldskærm fra. I de fleste lande er den normale udspringshøjde dog cirka 4.000 meter. Nogle ønsker at springe lavere, og dette kan sagtens lade sig gøre. Er du utryg ved situationen, kan du sågar starte lavt og langsomt arbejde dig højere, indtil du har nået din grænse.

Ønsker du dog at springe højere end 4.000 meter, kan du i nogle faldskærmszoner springe helt op til 6.000 meter. Vælger du at springe faldskærmudspring i udlandet, er det dog yderst vigtigt, at du er opmærksom på sikkerheden, og vælger det rette firma til at foretage dit faldskærmsudspring.

Hvilket udstyr bruges til faldskærmsudspring?

Faldskærmsudspring kræver en masse sikkert udstyr. På denne måde kan du være 100 procent tryg i, at du lander på jorden med en fed oplevelse i baggagen. Til et succesfuldt faldskærmsudspring skal der blandt andet bruges sikkerhedsbriller, hjelm og en holdbar faldskærm.

Du skal som udspringer ikke bekymre dig om at anskaffe dig disse ting, men i stedet være opmærksom på, om dit valgte firma til dit udspring har det klart, når det er tid til, at du skal ud og hoppe i faldskærm.

Hvad koster det at springe i faldskærm?

Priserne på faldskærmsudspring varierer meget, alt efter hvor i verden, du vælger at gøre det. Prisen på faldskærmsudspring i Danmark ligger på omkring 2.000 kroner, og du kan derfor regne med, at det også er det, det cirka koster i udlandet. Prisen er ofte med alt inkluderet, og du skal derfor ikke bekymre dig om ekstra omkostninger.

Hvilket land skal du vælge til faldskærmsudspring?

Selvom det er de færreste, der vælger deres feriedestination ud fra faldskærmsudspring, er det en god ide at overveje, hvilket land du helst vil se fra oven. Du når ikke at se en hel masse, da faldskærmsudspring går hurtigt, men kigger du godt efter, og koncentrerer dig, kan du sagtens nå at se landets smukke natur og terræn.

Et af de smukkeste steder til faldskærmsudspring er eksempelvis Dubai. Det smukke land er verdenskendt for deres professionelle faldskærmsudspring samt guddommelige natur. Hvis du ønsker at se tårnhøje skyskrabere og palmer fr oven, har du rig mulighed for det her!

Er Dubai ikke på din foretrukne ferieliste, findes der også mange andre, smukke lande, der med sikkerhed er perfekte til faldskærmsudspring. Du kan eksempelvis få en uforglemmelig faldskærmstur i Zambia. Zambia er kendt for sin smukke natur, og det er derfor helt oplagt at tage din første tur i faldskærm lige netop her. Det er op til dig, hvilket land, du skal besøge for din første faldskærmstur!

Og så er Catalonien selvfølgelig også et oplagt valg, med de flotte bjerge og de store sletter, ligesom det måske kan føles lidt tryggere at springe inden for EU’s grænser, i hvert fald første gang.

Uanset hvilket land du vælger, vil du med sikkerhed få dig en oplevelse, du aldrig vil komme til at glemme.

Hvor mange må man springe sammen i faldskærm?

Når du skal på faldskærmsudspring, springer du som udgangspunkt kun alene med en professionel, der kan guide og hjælpe dig gennem hele springet. Er du dog på ferie med venner, eller familie, kan I sagtens springe alle sammen på én gang. Et faldskærmsudspring er uden tvivl en uforglemmelig oplevelse, som både du og dine nærmeste vil elske at kunne samles og mindes om. Der er som udgangspunkt ingen grænse for, hvor mange I må springe på én gang.

Tag dine venner og familie under armen og kom afsted!