Barcelona rejseguide til digitale nomader – arbejd digitalt fra Barcelona

Efterhånden som flere mennesker begynder at arbejde eksternt, bliver udtrykket ‘digital nomad’ mere og mere populært. En digital nomad er en person, der vælger at bo og arbejde fra forskellige steder rundt om i verden ved hjælp af teknologi såsom internet, videokonferencesoftware eller andre faciliteter til kommunikation med deres teammedlemmer og kunder. På denne måde kan de nyde fordelene ved ikke at have en bestemt placering, slippe for transporttid til arbejdet og stadig få glæde af alle fordelene ved at arbejde hjemmefra.

Hvad kan man forvente af Barcelona som digital nomade?

Barcelona er en af de bedste byer for digitale nomader. Du kan finde mange coworking -rum i byens centrum, hvilket gør det let at arbejde fjernt og møde nye mennesker. Du kan udføre alt dit arbejde fra en cafe eller et coworking -område, hvis du foretrækker at arbejde i en mere social indstilling. Uanset hvor du vælger at arbejde, har Barcelona nogle af de hurtigste Wi-Fi-forbindelser i Europa.

Tapas -kulturen er meget stærk i Barcelona, hvilket betyder, at du ikke har noget problem med at finde velsmagende og overkommelig mad til enhver tid på dagen. Byen byder på en række udendørs aktiviteter, såsom cykling, klatring og vandreture.

Bedste steder at arbejde i Barcelona

Barcelona er en livlig by, der har alt at byde på. De bedste steder at arbejde i Barcelona er dem, der tilbyder en god atmosfære for kreativitet og samarbejde.

Samarbejdsområde: Det kontorlokale, vi anbefaler, kaldes NODE, og det fremmer arbejdet på en co-kreativ måde. Det tilbyder forskellige typer rum, såsom café barcelona, hvor du kan nyde din morgenkaffe, mens du arbejder med mennesker fra hele verden.

Der er mange andre muligheder for co-working spaces i Barcelona. Vi vil ikke liste dem alle her da det ofte skifter hvor der er ledige pladser, men en hurtig google-søgning burde give mange gode resultater.

Bedste caféer og kaffebarer i Barcelona

Der er ingen mangel på caféer i Barcelona. Det kan dog være svært at finde de bedste caféer. Heldigvis er kvaliteten høj, så det er bare at prøve sig frem.

Bedste restauranter i Barcelona at spise på et budget

Når du har et begrænset budget, er din bedste løsning til frokost at spise på en restaurant, der tilbyder overkommelig mad. Hvis du bor i Barcelona, er der mange gode muligheder for frokost i nærheden af dig.

Vores favorit er Els Quatre Gats, som er en ikonisk café fra begyndelsen af det 20. århundrede. Det har en autentisk oplevelse og lokal smag. En anden mulighed er L’Atelier de Tony Roig eller La Racó d’en Pep, hvis du vil have noget mere fornemme end Els Quatre Gats.

Vi håber, at denne artikel var informativ, og vi ønsker dig alt det bedste i din bestræbelse på at være digital nomade i Barcelona.